Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
PD MOSLAVINA OTOK IVANIĆ ORGANIZIRA PREDAVANJE O APITERAPIJI
Vedran Lesjak   
Petak, 04 Siječanj 2019
ImagePčelarsko društvo Moslavina Otok Ivanić organizira u Križu, 17. 01. 2019. godine od 17.00 sati, u Domu kulture Josip Badalić, predavanje na temu: Pčelinji proizvodi i njihovo korištenje u prehrani i apiterapiji. Predavanje će održati predsjednica Hrvatskog apiterapijskog društva dr. sc. Gordana Hegić. VIŠE!
 
UPUTE ZA KUPOVINU NACIONALNE STAKLENKE ZA MED HRVATSKOG PODRIJETLA
Vedran Lesjak   
Petak, 21 Prosinac 2018
ImagePravo na kupovinu nacionalne staklenke za med definirano je PRAVILNIKOM O NACIONALNOJ STAKLENKI ZA MED HRVATSKOG PODRIJETLA . Važno je naglasiti da na prodajnom mjestu, prilikom kupnje nacionalne staklenke za med, pčelar mora potpisati IZJAVU O SUGLASNOSTI ZA KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA u postupku kupnje nacionalne staklenke za med te predati kopiju rješenja iz Upisnika poljoprivrednih gospodarstava. HPS će sukladno informacijama dobivenim od distributera ažurirati listu PRODAJNIH MJESTA .
 
POJAŠNJENJE HPS-A O AŽURIRANJU EVIDENCIJE PČELARA I PČELINJAKA (EPP) ZA 2019. GODINU
Vedran Lesjak   
Utorak, 18 Prosinac 2018
ImageTemeljem netočnih i zbunjujućih napisa na društvenim mrežama u vezi ažuriranja Evidencije pčelara i pčelinjaka Hrvatski pčelarski savez daje slijedeće pojašnjenje. Ažuriranje Evidencije pčelara i pčelinjaka za 2019. godinu , koje se radi do kraja ove godine, obavljaju samo PAŠNI POVJERNICI za sve pčelare u Hrvatskoj bez obzira na članstvo u udruzi ili Savezu. Ažuriranje ovogodišnje Evidencije je besplatno i obavezno za sve pčelare.
 
AŽURIRANJE PODATAKA U EVIDENCIJI PČELARA I PČELINJAKA (EPP) ZA 2019. GODINU
Vedran Lesjak   
Utorak, 18 Prosinac 2018
ImageTemeljem Uredbe EU br. 2015/1366. i važećeg Pravilnika o držanju pčela i katastru pčelinje paše do kraja 2018. godine obavljat će se prikupljanje podataka za ažuriranje Evidencije pčelara i pčelinjaka (EPP) za 2019. godinu. VIŠE! OBRAZAC ZA AŽURIRANJE!
 
SAVEZ PČELARSKIH UDRUGA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE ORGANIZIRA OKRUGLI STOL
Vedran Lesjak   
Utorak, 11 Prosinac 2018
ImageSavez pčelarskih udruga Zagrebačke županije organizira okrugli stol na temu "Stavljanje pčelinjih proizvoda na tržište" koji će se održati u subotu, 15. prosinca 2018. godine u Rakitju, Stari Hrast 55, Sveta Nedelja, u prostorijama Ustanove za sveobuhvatnu skrb "Tigrovi" - Dom Tigrova , s početkom u 14:00 sati. VIŠE!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.