Nalazite se na: Naslovnica
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
ČLANSKE ISKAZNICE HRVATSKOG PČELARSKOG SAVEZA
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 28 Veljača 2019
ImageU skladu s odlukom Upravnog odbora Hrvatskog pčelarskog saveza od 22. veljače 2019. godine, svim udrugama članicama Hrvatskog pčelarskog saveza koji za svoje članove uplate članarinu za 2019. godinu najkasnije do 31. ožujka 2019. godine, izdat će se članske iskaznice Hrvatskog pčelarskog saveza za 2019. godinu. VIŠE!
 
STAJALIŠTE APIMONDIE O PATVORENJU MEDA
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 28 Veljača 2019
ImageAPIMONDIA – Svjetska pčelarska organizacija objavila je službeno stajalište o čistoći meda, njegovoj autentičnosti i najboljim preporučenim metodama za otkrivanje prijevara. SLUŽBENO STAJALIŠTE APIMONDIE!
 
U GUDOVCU ODRŽAN RADNI SASTANAK PČELARSKIH SAVEZA
Vedran Lesjak   
Ponedjeljak, 25 Veljača 2019
ImageU Gudovcu je održan radni sastanak na kojemu su prisustvovali pčelarski savezi Mađarske, Federacije BiH, Slovenije, Republike Srpske i Hrvatske. Na sastanku se raspravljalo o problemu američke gnjiloće i patvorina u medu, te su doneseni određeni zaključci. VIŠE!
 
OBAVIJEST KORISNICIMA NACIONALNE STAKLENKE ZA MED
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 21 Veljača 2019
ImageKorisnici Nacionalne staklenke su ujedno i korisnici sustava označavanja meda znakom 'Med hrvatskih pčelinjaka'. Svaka Nacionalna staklenka MORA biti označena i znakom 'Med hrvatskih pčelinjaka' u sklopu kojeg je naveden i neponovljivi serijski broj naljepnice izdane na ime korisnika znaka. VIŠE!
 
NAJAVA!!! 14. DANI MEDA U PAZINU
Vedran Lesjak   
Utorak, 19 Veljača 2019
ImageUdruga pčelara „Lipa” iz Pazina, pod pokroviteljstvom Istarske županije i Grada Pazina te u suorganizaciji LAG-a Središnja Istra, Turističke zajednice središnje Istre i Udruženja obrtnika Pazin, organizira međunarodnu prodajnu izložbu pčelarske opreme, pčelarskih proizvoda i stručno-znanstveni skup 14. Dani meda Pazin 2019 od 22. – 23. veljače 2019. PROGRAM!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.