Nalazite se na:
Dobrodošli na stranice Hrvatskog pčelarskog saveza
OBRASCI U VEZI S PRIKUPLJANJEM, OBRADOM, KORIŠTENJEM I ZAŠTITOM OSOBNIH PODATAKA
Vedran Lesjak   
Srijeda, 28 Studeni 2018
ImageObjavljujemo obrasce u vezi s prikupljanjem, obradom, korištenjem i zaštitom osobnih podataka sukladno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR). VIŠE!
 
Povodom Svjetskog dana invalida održavat će se predavanja dr. sc. Johna Kefussa i Marca Guilleimana
Vedran Lesjak   
Srijeda, 28 Studeni 2018
ImageU svrhu obilježavanja Svjetskog dana osoba s invaliditetom u Zagrebu se organizira gostovanje dvojice pčelara iz Francuske i to g. Marca Guilleimana, profesionalnog pčelara u kolicima, koji će govoriti o svojim iskustvima te svjetski poznatog stručnjaka po pitanju pčelarstva dr. sc. Johna Kefussa. Predavanja će se održati 3. i 4. prosinca u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski te Kino dvorani Ministarstva poljoprivrede u Vukovarskoj ulici 78. u Zagrebu. PROGRAM!
 
POZIV NA DODJELU PRIZNANJA ZZZAGIMED 2018.
Vedran Lesjak   
Srijeda, 28 Studeni 2018
ImageUpravni odbor Pčelarskog društva Zagreb poziva sve sudionike ovogodišnjeg natjecanja u kvaliteti meda na dodjelu priznanja Zzzagimed 2018. Svečana dodjela priznanja održat će se u petak 30. studenog 2018. godine u 17:00 sati u prostorijama Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27 (preko puta kazališta Komedija).
 
OBAVIJEST IZLAGAČIMA NA DANIMA MEDA U ZAGREBU
Vedran Lesjak   
Četvrtak, 22 Studeni 2018
ImageMole se svi izlagači da prvog dana, u petak 23. studenog 2018. godine na Trg bana Josipa Jelačića dođu najkasnije u 6 sati ujutro radi postavljanja štandova jer kasniji prilaz vozilom na Trg neće biti dozvoljen. Štandovi će biti postavljeni između spomenika banu Josipu Jelačiću i fontane – Manduševac. VIŠE!
 
SKUPŠTINA HRVATSKOG PČELARSKOG SAVEZA
Vedran Lesjak   
Petak, 16 Studeni 2018
ImageOvim putem obavještavamo sve članice Hrvatskog pčelarskog saveza da će se redovna Skupština Saveza održati  u subotu, 8. prosinca 2018. godine u Hotelu International, 10000 Zagreb, Miramarska 24 s početkom u 11 sati. Materijali za Skupštinu poslani su putem pošte na adrese udruga. POZIV!
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Pcelarski forum | Novosti | Kontakt

© HPS. Sva prava pridržana.